Dokumentär

Såg en dokumentär ikväll som tog ganska hårt på mig. Jag är en sån sjuk djurvän så det finns inte.. Hade jag fått min vilja igenom så hade hela vårt hus varit fullt av djur som inte haft det lätt i livet, eller bara behöver ett nytt hem.
 
Iallafall så handlade denna dokumentären om Parken Zoo i Eskilstuna. Jag blev så galet arg när jag satt och såg starka bilder från döda djur (som de även varnade för i början av dokumentären), jag trodde verkligen inte att detta hände eller fick hända i Sveriges djurparken, eller i Sverige överhuvudtaget. Djur på den här djurparken har avlivats pga platsbrist, kvarlevorna från dessa djur har de sedan matat  andra djur med och det har till och med gått så långt att djur har dött av svält på den här djurparken..
 
Jag är verkligen helt chockad över att få se och höra hur människor behandlar djur, att det inte finns någon gräns.. ush, sånt här tar verkligen hårt på mig. Helst av allt hade jag velat att personerna som låtit detta ske får genomgå samma sak som de oskyldiga djuren fått genomgå..