Vad har hänt de senaste dagarna?

På hästfronten, så har JAG faktiskt rakat Einar helt själv, lite hackigt och ojämnt här och var, men det får väl synas att det är jag som gjort det, haha! Första sidan gick jättebra, och jag blev förvånad att han var så lugn. Sen hinner jag knappt börja på andra sidan, så ballar han ur och totalvägrar, så typiskt. Lyckades raka väck det mesta ändå med lite tjabb emellan oss, sen fick jag hjälp dagen efter att finslipa lite, så nu är han finfin :)
 
Igår tränade vi för Virre uppe i ridhuspaddocken, alltid lika kul! Och det kändes bra! Han känns så jäkla pigg och framåt, han vill så mycket och visst att vi inte alltid förstår varandra, men han är ändå så jäkla positiv till att träna och det känns att han vill, så det känns verkligen jättekul! :) Red även i den nya dressyrsadeln, och det kändes like skumt faktiskt, men det blir nog bra efter några gånger i den :)
 
Annars så har jag jobbat en hel del, och ska faktiskt köra och jobba om någon timme. Så får vi väl se om jag lyckas ta mig hem från stormen ikväll, usssh. Inget roligt med regn & blåst!
 
Liten bildbomb från förra året